Tarkoituksena olisi vauvan kanssa kokeilla kestovaippailua. Kahden edellisen kanssa en siihen ole ryhtynyt, mutta nyt tullaan siis kokeilemaan. Ompelukone ja saumuri ovat surranneet kahdeksan vaipan edestä.

1858928.jpg

Mallina ylävasemmalla Ottobre (koko 62-74, joka tuntuu hurjan isolta) ja kestovaippainfon sivulta muotoon ommeltu tarravaippa. Kaikissa muissa Mummut, koko NB, joka osoittautui mielestäni parhaaksi malliksi. Kankaina vaipoissa on microfleeceä, trikoojämiä, sekä Myllymuksuilta Pul-kangasta ja bambucollegea. Imuihin käytin vanhoja trikoopaitoja ja froteepyyhkeitä. Äitiyspakkauksesta tuli vaippa imuineen ja kaveri on luvannut kassilisen kestovaippoja lainaan, joten eiköhän alkuun päästä. Lisäksi on tullut tikuteltua parit vaippahousut.

1858921.jpg

Malli: Villapöpät, tehty koko 1, joka vastaa tällä langalla noin kokoa 0.

Lanka: Zitron Loft color ja classic yhteensä 50 grammaa

Puikot: 5mm

Näitä housuja voisi tikutella enemmänkin, koska yksiin housuihin menee aikaa noin kaksi tuntia ja tuo lanka on aivan ihanaa. Mitenköhän se kestäisi paidassa?

Muistiin itselle, että kuvaamatta ja bloggaamatta on edelleen verhot, pipoja ja juhlapaita. Tulee, kun ehtii. Lankoja sain taas vähennettyä, kun muovikassilinen jämiä siirtyi kuopuksen eskariryhmän käyttöön.