No niin. Arvonta saatiin lopulta suoritettua. Kuten otsikkokin paljastaa, osui onni Maaritille. Voiton saan postiin todennäköisesti vasta ensi viikolla, mutta kaikki aikanaan... Oli ihana lukea teidän vastauksianne, ne kun toistivat sitä omaa tarinaani aika hyvin. Naapurikaupungin lankakauppoja yritän suosia parhaani mukaan, mutta kotimaisista nettikaupoistakin on tullut tilattua. Ulkomaisista en vielä ole tilannut, mutta se taitaa olla vain ajan kysymys. Useaan otteeseen olen kuolannut esim. ohuita sukkalankoja netistä, niitä kun ei täältä päin saa kuin harmaana reumalankana... Sukkia kuitenkin on kiva tehdä välipaloina, joten ehkä se ulkomaan tilauskin vielä lähtee ennen talvea.

Eilen käytiin tutustumassa esikoisen kanssa eskariin. Aikalailla ovat hommat vielä vaiheessa siellä, mutta ensi tiistaina pitäisi poika pistää pihassa taksiin. Juurikin nuo kyytiasiat jäivät suuresti ihmetyttämään; eskarilainen saa kyydin, jos matka on yli kaksi kilometriä (pätee myös, vaikka olisi perhepäivähoitajalla), eskarilainen haetaan omasta pihasta, kun taas kerhokyyti otti tuolta tien päästä. Onkohan meillä sitten ensi vuosi niin, että kuopuksen kanssa kävellään tien päähän odottamaan taksia ja esikoinen jää pihaan? En aina jaksa oikein ymmärtää noita päättäjiä, mutta kai noissakin asioissa sitte joku järki on - ehkä.

Nyt kankaita penkomaan. Päässä naksahti - haluan ommella. Aikanaan olen ommellut mm. itselleni talvitakin, pikkusiskolle mekon rippijuhliin (siis se oli itselleni, mutta pikkusisko halusi sen) sekä esikoiselle ulkoilupuvun. Mihinköhän se kaikki on jäänyt?