Eli kun lukee ohjeet läpi noin 20 kertaa, purkaa aloiettua työtä viisi kertaa ja menettää hermot tekeleelle sen 20x5, niin jotain saattaa jopa oppia... Sain salomonin solmut onnistumaan ja itselleni valmistui kolmion mallinen kaulahuivi siitä ruskeasta Novitan Chenillestä. Lanka hieman kärsi purkukerroista, mutta lopputulos kuietenkin kohtalainen.

160107.jpg

TuuliS kyseli sen Colorin perään. Valmista on nythieman enemmän kuin pari senttiä, mutta tulos kaksinkertaisella langalla ainaoikein neulottuna on seuraavan laista:

160109.jpg

160112.jpg

Huiviin tarttee laittaa vielä puinen nappi tuohon eteen ja sitten lahjapakettiin. Kaksinkertaisella langalla tuli ainakin lämpöisen oloista. Puikkosuosituksena oli muistaakseni 4-5, mutta kun tein kaksinkertaisella oli käytössä 7. puikot.

Tänään pitäisi käydä hakemassa hieman limen vihreää lankaa, jotta vois kaverille solmia läksiäislahjaksi huivin. Aikaa on ens keskiviikkoon asti, että toivottavasti ehdin... Pitäis vissiin tsempata kouluhommia taas eteenpäin. Mikä olisikaan mukavampaa tällaisilla ilmoilla, kun opiskella tutkimusmenetelmiä? Ehkä käsityöt...