Juhlat tuli juhlittua. Raskasta oli, mutta silti niin ihanaa. Perjantaina askarreltiin kaikenlaisia koristuksia autoon ja samalla pääsin kokeilemaan myös floristin taitojani... Tässä oli onneksi materiaalina vielä silkkikukat ja havut:

276459.jpg

Lauantaiaamun ensimmäinen tehtäväni oli sitoa morsiuskimppu kasaan. Olen aikaisemminkin väsäillyt jonkinlaisia kimppuja, mutta tämä oli ehdottomasti tärkein kimppu, mitä ikinä ole sitonut. Teko-kallat, aidot ruusut ja vihreät oksat (salvia?) muotoutuivat suht helposti kasaan. Pikkusiskon helmivirityksistä sitten vielä vähän koristetta ja siinä se. Morsian piti, joten itsekin olin tyytyväinen. Parannettavaa löytyi, mutta ensimmäiseksi morsiuskimpuksi hyvä.

276462.jpg

Kummipoika oli ihana! Nukkui vihkimisen ajan turvakaukalossa ja jatkoi uniaan kasteen aikana sylissäni. Loppupuolella alkoi kitistä ja riemastui viimeisen virren aikana lopullisesti. Juhlissakin jaksoi hienosti, nukkui, söi ja kiersi sylistä syliin. Pieni vauvakuume iski taas kerran, mutta onneksi nyt pysyy realiteetit vahvempina kuin haaveet.

Neuleita en ole tehnyt torstain jälkeen yhtään ja pieniä vieroitusoireita olisi ilmassa... Ehkä jo tänään jatkan Fifin tikuttamista. Toisaalta joulukortteja pitäisi tehdä kymmenisen kappaletta lisää ja kaikki ristiäisistä/häistä otetut kuvat pitäisi muokata kuntoon ja laittaa eteenpäin...