Niin jäi taakse maaliskuukin. Samalla siirtyi siis taakse myös Project Spectrumin ensimmäinen jakso. Lisäilin sivun, johon keräsin helmi-maaliskuun tuotokseni väreillä sininen, harmaa ja valkoinen. Seuraavaksi vuorossa olisi vihreää, pinkkiä ja keltaista. Keltaisesta tuskin teen mitään (ehkä pääsiäistipun, jos ehdin), samoin pinkki saa jäädä paitsioon, mutta vihreää viljellään senkin edestä. Raitapaitaa olisi tulossa.

489397.jpg

Tuon punaisen voisi ehkä laskea tummaksi pinkiksi... Hiukan menee paitaa purkuun, kun laskupää ja logiikka ei ollut samaan aikaan käytössä. Onneksi on nopeatekoista.

Eilen opinnäytetyön työstämisen ohella ulkoilin perheen kanssa ja opettelin luontokuvausta. Tässä hiukan makupalaa.

489402.jpg

Kuvan otettuani huomasimme männyssä palokärjen, mutta siitä kuvat eivät onnistuneet. Molemmille pojille hommattiin synttärilahjaksi uudet pyörät. Nyt niitä ei pitelisi sisällä mikään. Kuopuskin nukahti illalla sohvalle hetkeksi. Herätettyäni hänet, olisi ollut taas pihalle menossa. Iltatoimienkin aikana olisi vielä pitänyt päästä pyöräilemään. Hyvähän se on, että ulkona viihtyvät. Joku kun vielä kuivaisi pihan, jottei aina sisälle tulisi niin kuraisia poikia :-)