Tänään hyväksyttiin tutkimussuunnitelma ja tutkimuslupahakemus lähti heti maailmalle :-) Postiin lähti myös elämäni ensimmäinen ATC-kortti. Siitä lisää myöhemmin.

Eilen alkoi Lankahamsterit ja Project Spectrum. Suunnitelmissanihan oli tehdä nopeasti valmistuvia töitä useita. Eilen siis aloitin ruskeasta Malibusta laukkua virkkaamalla. Miksei kukaan muistuttanut, että olen äärettömän hidas virkkaaja? Muutaman kerroksen jälkeen työ meni jäähylle ja aloitin Fifi III:sta valkoisesta purkulangasta.

373165.jpg

Langan merkistä ei ole tietoa. Novitan valmistamaa se muistaakseni on. Sitä on vielä reippaanlaisesti, vaikka olen sitä aikaisemmin jo esim. värjäillyt... Huivi valmistuu tod.näk. tänään. Ideoita on listattuna jo valmiiksi muitakin hommia varten, muttei vielä ole päätöstä siitä, mitä aloittaisi tuon jälkeen.

Auto kävi huollossa. Jarrupala oli hajonnut. Nyt on kunnossa taas ja toimii hyvin. Tutkimussuunnitelman hyväksymisen jälkeen suunnittelin käyväni ruokakaupassa. En uskaltanut mennä. Nyt on niin hyvä mieli tuosta suorituksesta, että tekisi mieli palkita itsensä. Sehän todennäköisesti tarkoittaisi langan ostoa ;-) En siis vielä ole sortunut...