No-nih. Ei ole Pirreläisten toiseen sukkaan saanut edes silmukoita luoduksi. Syksyn pakollisia tunkee puikoille (pojille sukkia ja pipoja), mutta mitään ei tunnu sieltä pääsevän pois. Aikaisempia kekseneräisyyksiäkin oli aika paljon, mutta nyt niitä on vielä enemmän. Eikä siinä mitään, jos ne edistyy, mutta kun ei riitä, että kaikki silmukat saa neulottua... Tottakai mukana on niitä "ihanuuksia", joissa on muutamia langanpäitä pääteltävänä. Jottei ihan kuvattomaksi, niin paljastetaan, että miehen paidasta jääneet Floricat muokkautuvat kirjavaksi.

880335.jpg

Vajaa kolmannes tehtynä, joten noita liruja tulee vielä paljon enemmän. Ja ne on kaikki pääteltävä.

Tiedättekö muuten miten jo valmiiksi kireällä olevan pinnan saa helposti katkeamaan? Minä tiedän. Tunnin patistelun jälkeen sain pojat eilen lopulta pihalle ja alle kymmenessä minuutissa oli kuopus takaisin sisällä. "Mun käskettiin tulla sanomaan, että mun takissa ja housuissa on maalia ja se pitää heti pestä." Oli poika nojannut naapurin vastamaalattuun seinään. Naapurikonsultaation jälkeen maali todettiin liuotinohenteiseksi, joten tärpätillä lotrailemaan vaatteita puhtaaksi. Maalin sain pois, mutta arvatkaa lähteekö tärpätin haju vaatteista helpolla. Ei lähde.

Tällaista hermoja lepuuttavaa oleilua täällä. Hiukan pitäisi kouluhommia hoidella toisella kädellä. 10 kirjallista tehtävää palautettavana lokakuun puoleen väliin mennessä. Nyt pitäis saada noi aivot mukaan, kun ovat ilmeisesti jämähtäneet kesälomalle. Keskittymiskykyyy? Missä oleeeeet?