Nyt sitten minunkin blogini aloitti haamuilun. Päivitellään nyt muutenkin tilannetta, tosin ilman kuvia. Vauvalle ovat nuttu ja myssy valmiina, vain vauva puuttuu. Yksi pipo etsiytyi joulupukin konttiin, koska miehen pää oli siihen liian iso. Tilauslista ei siis lyhentynyt lainkaan, edelleen kolme listalla.

Eilen lankakaupasta kotiutui muutama alennuskerä valkoista Novitan Chenilleä. Ne ehkä muokkautuvat juhlahuiviksi syksyn kuluessa. Lisäksi kaksi kerää punaista Kitten mohairia aloitti eilen muokkautua leskenlehdiksi. Pientä mutaatiota, sitä se ilmastonmuutos teettää. En ole koskaan harrastanut pitsineuleita, mutta tuo malli vain innosti kokeilemaan. Ehkäpä näin yksi syntymäpäivälahjaongelma poistuu kuvioista.

Opinnäytetyö meni tänään pienen matkan eteenpäin. Tarvittavien teosten lista sen kuin vain kasvaa ja kirjastosta saisi kantaa kirjallisuutta selkä vääränä kotiin. Kirjoja ja lehtiä on vinot pinot kodinhoitohuoneessa, koneella tallennettuna erilaisia lähteitä ja monisteita luennoilta ja koulutuksista mapeissa. Pitäisi noista sitten kerätä se tarpeellinen tieto jotenkin järkeväksi kokonaisuudeksi... Saisi tuon tutkimussuunnitelman valmiiksi ja tutkimusluvan haettua. Odotan innolla analyysi- ja tulosten tulkinta vaihetta, joten tämä edeltävä työ on hieman liisteriä minulle.