Kiitos huivin saamista kehuista! En itsekään olisi uskonut, että kärsivällisyyteni olisi riittänyt. Varsinkin viime aikoina on pinna ollut kireällä ja räjähdys on tapahtunut nopeammin kuin harkitsemiskyky on pysynyt mukana. Toivottavasti pinna tästä hieman löystyy loman seurauksena. Tai siis poikien loman. Kotiäidin hommista ei vissiin ole luvassa lakisääteisiä vuosilomia? Pojat kuluttavat tämän viikon aikana vuoden harrastubudjetin osallistumalla TVO:n tiede- ja teknologialeirille. Muuten heidän harrastuksensa ovat ilmaisia, joten nyt, kun esikoinen ilmaisi itse haluavansa osallistua johonkin, olimme valmiit satsaamaan SUUREN summan rahaa yhteen viikkoon. Ekan päivän perusteella satsaus on kannattava! Ensi viikolla onkin sitten aamuheräämiset kuopuksen aikataulun mukaan. Haaveissa on pitkään nukuttuja aamuja ja rauhallisia päiviä :-)

1243929655_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

(Kuvaa ei ole käsitelty mitenkään)

Neulerintamalla pistin puikoille aivottomaksi neuleeksi teeteen alpakasta sileällä neuleella itselleni hihattimen. Se tulee tarpeeseen. Olkapäät ja hartiat palelee aina, mutta muuten on kuuma... Väri ei ehkä ole puolivuotiaan äidille paras mahdollinen - luonnon valkoinen. Sitä nyt vaan sattui olemaan sopivasti omissa varastoissa. Remonttien ja huonemuutosten takia jouduin siirtämään langat askarteluhuoneen isosta laarista kannellisiin muovilaatikoihin vaatehuoneeseen. Nyt langat on huomattavasti paremmassa järjestyksessä ja helpommin löydettävissä, mutta laatikoihin ei mahdu enempää. Uutta lankaa en siis hanki ennen kuin laatikoihin sitä mahtuu.

Ristipistorintamalle kuuluu uutta. Elämäni ensimmäinen RR starttaa tässä kuussa. Olen aika täpinöissäni :-) Tästä lisää jossain vaiheessa.