Juhannus tuli vietettyä. Viime päivinä aikaa on kummasti vienyt kaikenlainen tavaroiden järjestely. Juu-u, ei ne ole vielä muuton jäljiltä lähelläkään oikeita paikkoja. Esikoisen huoneessa on vielä anopin kangaspuutkin, joita se nyt yrittää kutoa tyhjiksi, jotta päästäisiin remppaamaan sitäkin huonetta jossain vaiheessa. Tavarat pyörii paikasta paikkaan ja sattumalta joku löytää välillä oman paikkansakin.

Olen myös tahinut ompelukoneen kanssa. En ole tappanut sitä, eikä se minua, joten voiton puolella ollaan. Lopputuloksena pojille on valmistunut yhdet shortsit, kankaat olisi leikattuna vielä kolmiin.

692224.jpg

Olohuoneesta sai anopin vaaleanpunaiset pitsiverhot väistyä, kun sain lopultakin ommeltua viime syksynä ostamani kankaan verhoiksi. Kankaat on valmiina myös työhuoneen, takkahuoneen ja aulan ikkunoihin. Jotenkin on vain saamaton olo, kun pitäisi ruveta ompelemaan.

692225.jpg

Neulontapuolella miehen kirjoneulepuseron hihat edistyvät hitaasti, mutta varmasti ja Print O'The Waven keskiosasta toinen paneeli on jo melkein valmis. Ensi viikolla molemmat siskoni tulevat perheineen vuoronperään kyläilemään ja remonttiavuksi. Mies aloittaa myös lomailun, joten taitaa blogikin hiljentyä hiukan. Tänään tuli myös päätös, että perheemme pääsee Epilepsialiiton järjestämälle kuntoutumiskurssille heinäkuun lopulla. Jos sitä itsekin hyväksyisi sen jälkeen asian vähän paremmin.