Ajattelin, että helmikuuta varten voisi hamstrata etukäteen lankoja hieman lisää. Uusimman Novitan malli 11 olisi niin minua. Tulipahan sitten kierrettyä kauppoja. Eihän täältä päin Suomea vielä uusia lankoja hyllystä löydy :-( Hyllyjen reunoilla kyllä roikkui jo niitä mallipaitoja ja lankakarttoja, mutta lankoja ei näkynyt. Eräänkin myyjän mukaan uusia lankoja tulee päivittäin, mutteivät ole vielä ehtineet laittaa niitä hyllyyn. En siis saanut vararavintoa helmikuulle. Vielä.

Eilen valmistui Kiri merinovillasta. Siitä tuli juuri sopivan ohut, matala ja pitkä kaulahuiviksi näille keleille. Kuvaa ei valitettavasti ole laittaa, kun ehti tänään jo nuhjaantua kaulassa reissuilla. Yritän huomenissa uudelleen. Lankaa olisi jäljellä vielä erittäin ISOON huiviin, koska alunperin sitä oli 192g ja sitä kului 43g... Nyt taas metsästämään jotain uutta kivaa mallia.

Sari oli saanut arpajaisvoittonsa. Pakettiin laitoin Red Heartin Carmenia, kaksi silmukkamerkkiä, skräppäyspapereita, tarroja, heijastinnauhaa ja kaksi kangasmerkkiä.

337510.jpg