Tätä postausta on väännetään jo noin kymmenettä kertaa. Kuva ei ole suostunut latautumaan ja kun suunnittelin kuvatonta, ei koko viesti latautunut. Nyt kuitenkin kuvan kera kummitytölle tekemäni bolero.

1024122.jpg

Malli: Novita talvi 2007, malli nro. 28 koko 134 cm

Lanka: Arvontavoittona Outilta saatu Novita Kid Mohair yhteensä 98 grammaa

Puikot 5mm ja koukku 3,5mm

Mallia muutin langan tiheyteen sopivaksi ja etukappaleet laitoin menemään päällekkäin. Itse en koe olevani mikään bolero-ihminen, mutta tuon jälkeen voisin kyllä ajatella itselleni tuollaisen tekeväni. Välipalatyönä tein eilen joulua ajatellen valkoisesta La ola Pailetten-langasta huivin. Lankaa kului 42 grammaa 8mm puikoilla.

Hermoja on kiristellyt viime aikoina kahden riiviön touhut. Jos sinua kiinnostaa ristipistojen tekeminen 20 cm langanpätkillä tai tykkäät neuloa 50 cm pätkissä olevaa lankaa, tervetuloa meille. Täällä voit nähdä myös tilataidetta kahden nuoren taiteilijan toteuttamana. Kohteina ovat olleet mm. aulan ja kuopuksen huoneen seinät, rappusten kaide ja yksi jakkara. Välineinä onneksi yleensä puuvärit, jotka on saanut maalatuilta seinäpinnoilta hyvin pyyhittyä pois. Jostain kumman syystä meillä on nyt sakset ja kynät takavarikossa...

Uusia projekteja on puikoilla ja koukuilla taas aika paljon, joten jossain vaiheessa taas valmistuneita töitä.